Are you in a hurry? Call us 076 303 3333

Try our
Tosticlub's soupdips

 

This is our story

 

Wij werken met producten die speciaal voor ons geselecteerd zijn en diverse producten worden zelfs speciaal voor ons gemaakt. Zo wordt ons brood vervaardigd bij bakkerij Vromans met meel dat speciaal door de molenaar voor The Tosti Club gemalen wordt.

Bij The Tosti Club kun je in een eigentijdse sfeer de dag beginnen met een heerlijk ontbijtje.
‘s Morgens heerlijke toast van desembrood, jam en een gekookt eitje. Of misschien een romige beker Yoghurt of American pancakes met, granola en vers fruit.
Het beleven van heerlijke Privat label Coffees , Slowthee van Pickwick met een glas verse jus d’orange of melk is het ontbijt helemaal af.

En dat heel de dag door want wij serveren onze ontbijtgerechten “all day long”

The Tosti is natuurlijk het ultieme clockless gerecht. De Nederlander is de grootste Tosti eter van de wereld . Dit doen wij ’s ochtends bij het ontbijt, ‘s middags en ’s avonds.
Voor de heerlijkste dikste en verse Tosti’s moet je bij ons zijn. Wij maken ze met liefde vers voor u klaar en met een eerlijk verhaal. The Tosti Club is ontstaan vanuit de oprichter zijn studietijd en de hobby van zijn zoon Coen, het malen van granen bij de molenaar tot het meel wat onze bakker weer gebruikt voor de heerlijke Tosti. Verser kan het toch niet?

Afhalen kan uiteraard ook . Bel en bestel en wij zorgen dat u de Tosti’s optijd kunt komen ophalen

“If you can’t stay…….Take away”

De huidige Tosti’s in Nederland hebben de kwaliteit van een sportkantine of een studentenhuis. Wij hebben The Tosti een level hoger getild. Ambachtelijk 18 mm vers afgebakken abdij-desembrood, biologisch en regionale producten maken dat The Tosti in je geheugen blijft.

Verder kan je in The Tosti Club het vers afgebakken brood en producten kopen die gerelateerd zijn aan The Tosti Club. Zoals kruidenmayonaise, brood , Caps, Linnen Tassen.

“It’s Difficult to be Simple”

Samen met aandacht en beleving willen wij een merk neerzetten die in Nederland vergeleken wordt met een Tosti met Qualiteit.

The secret to the quality of life? QUALITY PRODUCTS

The story tosti
The story brood